Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júla 2015, 13:21
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Michael Bay si dal od Transformerov pauzu a natočil akčnú drámu z napadnutého mestečka v Lýbii

FILMY A SERIÁLY MICHAEL BAY
Uložiť Uložené

Dráma o 13 hodinovom utrpení v Benghazi v Lýbii dostane filmové spracovanie od Michaela Baya. Dnes sa môžeme pozrieť na to, ako to vyzerá v chode.

Michael Bay bla bla bla. Všetci vieme, aké filmy natočil, všetci vieme, že upísal svoj talent Transformerom a padol až na režisérske a tvorcovské dno. Každý si ale zaslúži druhú šancu, a Michael sa z nejakého dôvodu rozhodol využiť ju. Dal si od robotov pauzu a pustil sa do drámy 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Ľudia známi svetu ako teroristi napadli americké vládne budovy v Bengházi v noci 11. septembra 2012. Šestica amerických vojakov sa rozhodla, že všetko vezme do svojich rúk a každého zachráni. Dočkáme sa teda slušného množstva patriotizmu, na aký by bol pravdepodobne pyšný aj Eastwood, no a chýbať nebude ani akcia a citeľné znaky Bayovho vedenia kamery. 

Hlavné postavy si zahrajú Pablo Schreiber, John Krasinski, James Badge Dale, David Denman, Max Martini a Dominic Fumusa. Premiéry sa dočkáme 15. januára 2016, v Oscarovom období. Bay si asi myslí, že má šancu nejakého získať, no nebudem predvídať a súdiť len podľa traileru. Scenár podľa nedávno vydanej knihy napísal Chuck Hogan, autor knihy The Town, podľa ktorej Affleck natočil skvelý, rovnomenný film. 

Domov
Zdieľať
Diskusia