Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2015, 20:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Daredevil vnadí prvým teaserom 2. série, zatiaľ čo Hulk letí do vesmíru pomôcť Thorovi v jeho filme

FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Užite si prvý teaser pre Daredevila, ktorý toho ale vskutku mnoho neukazuje. Na druhej strane, možno vás poteší správa, že Hulka uvidíme už čoskoro na veľkom plátne.

Veľa to nie je, ale stále aspoň niečo. Taká Jessica Jones vychádza už v novembri, no okrem teaserov a obrázkov neponúkla nič. Daredevil sa ešte stále natáča (a popritom sa finišuje scenár), no už nám stihol odhaliť prvých 30 sekúnd, ktoré sa zameriavajú na postavy, kedy nám sú ukázané stálice prvej série, no i nováčikovia v podobe Electry (Elodie Yung) a Punishera (Jon Bernthal). Zatiaľ môžeme súdiť len ťažko, takže sa radšej zdržíme komentára a budeme dúfať, že prvý trailer dorazí už čoskoro a že premiéra druhej série nedorazí neskôr, než v lete budúceho roka, aj keď mám dojem, že sa opäť stihne aprílový release. Viac o druhej sérii sa dočítate tu. 

O niečo zaujímavejšia je ale informácia z tajných zdrojov Hollywoodu, tvrdiaca, že Hulka uvidíme oveľa skôr, než v Infinity War. Tak nejako sme to aj čakali, rátali sme pritom s účasťou tejto obľúbenej postavy v Guardians of the Galaxy 2 (kde sa podľa slov režiséra Jamesa Guna URČITE neobjaví), no nakoniec bude asi všetko inak. Nasledujúce riadky, prirodzene, obsahujú spoilery. 

Ako už možno viete (ak nás sledujete pravidelne, viete to určite) práve k samostatnému filmu Hulka vlastní štúdio Universal, ktoré by sa pravdepodobne bolo ochotné dohodnúť s Marvelom na prerozdelení zisku z prípadnej sólovky, v Marvel sú však buď držgroši alebo je v hre ďalší veľký problém. Ním by mohla byť náročnosť spracovania CGI postavy Hulka, čo je zároveň dôvodom, prečo v najbližších rokoch rozhodne neuvidíme Planet Hulk (ak vôbec). Potvrdené nám teda bolo, že sa bude objavovať v rôznych Marvel filmoch a bude tak tvoriť akési tímy, pre ktoré už výhradne vlastní práva Marvel a nemusí sa teda s Universalom o nič deliť. 


Najnovšia zvesť hovorí o tom, že Hulk poletí do vesmíru/vyzdvihne si ho samotný Thor, a pomôže Bohovi z Asgardu v jeho boji na neznámej planéte. V Guardians 2 sa tak nemusíme dočkať ničoho, maximáne potitulkovej scény vnadiac na dobrodružstvo Hulka, keďže hneď ďalším filmom v poradí je práve Thor: Ragnarok. Podľa mňa ide o skvelé rozhodnutie Marvelu, keďže obe postavy majú so svojimi sólo filmami a príbehmi výrazné problémy. Marvel, mimochodom, začína byť vo svojej filmovej podstate už celkom previazaný hrdinami. Zo sóloviek sa postupne stávajú tímovky, čím si Marvel chce zaistiť väčšiu divácku atraktívnosť (Ant-Man and the Wasp, Thor: Ragnarok s Hulkom, Civil War.... no, proste so všetkými, Inhumans, Spider-Man s údajnou účasťou Iron Mana a tak ďalej). Ako sa vám pozdáva možnosť Hulka v tretej sólovke Thora, ktorá dorazí 3. novembra 2017?

Domov
Zdieľať
Diskusia