Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2015, 22:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Penelope Cruz sa vyzliekla pre nový trailer Zoolandera, v ktorom uvidíme Biebera či Cumberbatcha

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Medzinárodný trailer je plný nových záberov, z ktorých niektoré budú milovať najmä muži.

Od skvelého ohlásenia Zoolandera 2 na módnej prehliadky v Miláne ubehlo už veľa času. My sme mali možnosť vidieť nejaké tie obrázky, plagáty, no a v novembri aj prvý trailer, v ktorom sa okrem iných objavil aj Justin Bieber či Benedict Cumberbatch. Tomu sa, mimochodom, podarilo získať titul najúspešnejšieho uvedenia traileru pre komédiu, keďže za prvý týždeň si ho pozrelo 52,2 milióna ľudí. Dnešný trailer je medzinárodný a ponúka dosť nových záberov, aj keď nás hlavne zaujíma Penélope Cruz a jej bujný dekolt, do ktorého by sa zaboril aj homosexuál a rád by za to zaplatil aj životom. Nebojte, v záberoch nižšie si ho užijete dosť. 

Podobne ako v jednotke, aj v dvojke sa objavia mnohé známe tváre šoubiznisu, či už na dlhší čas alebo len na cameo. Hovorí sa o menách ako Billy Zane, Fred Armisen, Justin Bieber, Kyle Mooney, Kim Kardashian, Ariana Grande či Kanye West. Príbeh bude zasadený 10 rokov po udalostiach jednotky, kedy už svet Dereka ani Hensela nespoznáva, sú pre svet módy irelevantní, no to musia zmeniť, keďže ich o pomoc požiada agentka Interpolu (Penelope Cruz). Vrátia sa Will Ferrell, Christine Taylor a k obsadeniu sa pridá okrem iných aj Penelope Cruz. Dátum premiéry je stanovený na 12. februára 2016. O scenár sa tentoraz postaral Justin Theroux (Rock of Ages, Iron Man 2 či Tropická búrka)  v spolupráci so samotným Stillerom. Režíruje opäť Ben Stiller, takže o zábavu by malo byť postarané. 

Penelope Cruz sa vyzliekla pre nový trailer Zoolandera, v ktorom uvidíme Biebera či Cumberbatcha
Domov
Zdieľať
Diskusia