Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2016, 19:35
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Druhý John Wick nám oproti jednotke naservíruje trojnásobne lepšiu porciu akcie

FILMY A SERIÁLY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Keanu Reeves taktiež prezradil, akú postavu stvárni Laurence Fishburne a čo približne môžeme od príbehu očakávať.

Pokiaľ nás pravidelne sledujete a zároveň sa zaujímate aj o opäť sľubne rozbehnutú kariéru Keanu Reevesa (náš článok o jeho živote nájdete tu), tak s veľkou pravdepodobnosťou viete, že pokračovanie skvelého Johna Wicka nás čaká už začiatkom budúceho roka. Sequel s podtitulom Chapter Two je už v týchto chvíľach natočený, snímka sa teda pomaličky odoberie do post-produkcie a samotný herec sa navyše v nedávnom rozhovore málinko rozpovedal:

V pokračovaní bude svet podsvetia otvorenejší ešte viac, než tomu bolo naposledy. Svet plný nájomných vrahov, nachádzajúci sa v tieni toho skutočného. Čo sa rozvíjania akcie týka, tak v prípade, že jednotka predstavovala čierny pás, dvojka je na úrovni trojitého čierneho pásu. Je to naozaj zábavný projekt.

Takéto slová nás rozhodne tešia. Taktiež sme sa dozvedeli, že istá časť príbehu sa bude odohrávať v talianskom Ríme a okrem niekoľkých starých známych sa nám predstaví aj zopár tvárí nových. Jednou z nich je dokonca Reevesov kolega z Matrixu, Laurence Fishburne, na adresu ktorého padlo niekoľko slov tiež:

Odporúčané
Všetko, čo potrebuješ vedieť predtým, než si pozrieš Johna Wicka 4. Čítaj rekapituláciu príbehu Všetko, čo potrebuješ vedieť predtým, než si pozrieš Johna Wicka 4. Čítaj rekapituláciu príbehu 22. marca 2023, 10:00

Laurence má fantastickú rolu a stvárni človeka z podsvetia, známeho ako The Bowery King. Hrá úžasnú postavu, ktorej dodáva, samozrejme, humor, inteligenciu a charizmu. Je to neuveriteľný herec a bolo mi cťou s ním opäť raz pracovať.

Keanu je z tejto spolupráce očividne nesmierne nadšený, zatiaľ však nie je jasné, akú stranu bude v príbehu The Bowery King zastávať. Ďalej sa môžeme tešiť na hercov ako Ruby Rose, Peter Stormare či Common. Režíruje Chad Stahelski, jeden z dua, ktoré sa postaralo o jednotku, scenár si vzal znova na starosť Derek Kolstad a premiéra je predbežne naplánovaná na 10. februára 2017 (áno, chlapci budú mať zase raz pekného Valentína). Tiež sa už neviete dočkať?

Domov
Zdieľať
Diskusia