Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. marca 2016, 19:09
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Spojenie Muži v čiernom/23 Jump Street už pozná svojho režiséra

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A potenciál to má bezpochyby obrovský.

Ako sme vás už informovali, Sony začína zaberať a po ohlásení plánov s Venom filmom sa naplno púšťa aj do ambiciózneho crossover projektu Mužov v čiernom a chalanov z Jump Street. Variety nedávno oznámilo, že na režisérsku stoličku zasadne v našich končinách síce menej známy, ale bezpochyby talentovaný James Bobbin. Ten má na svojom konte 11 Primetime Emmy nominácii za seriál Flight of the Conchords a Da Ali G Show a popýšiť sa môže aj svojím azda najznámejším projektom, oscarovým The Muppets, za ktorý získal nomináciu na ocenenia BAFTA. Nedávno tiež dokončil rozprávkové dobrodružstvo Alice Through the Looking Glass s Johnym Deppom, premierujúce 27. mája, takže vieme, že cudzia mu nebude ani práca s väčším rozpočtom či efektami.  Ako iste viete, zmena bola potrebná z dôvodu, že režiséri 21 a 22 Jump Street - Christopher Miller a Phil Lord, momentálne natáčajú spin-off k novému Star Wars, zameriavajúci sa na Han Sola. To však neznamená, že sa na projekte nezúčastnia. Zaujmú pozíciu producentov spolu s ich starým známym Nealom H. Moritzom (21 a 22 J.S., Furious 7, I Am Legend).

Zarmucujúcou správou ostáva, že sa neobjaví dvojica Will Smith a Tommy Lee Jones, takže rolu agentov s inicálkami si zahrá niekto iný. To samozrejme ostáva dobrou správou pre množstvo mladých hercov, ktorí môžu týmto crossoverom odštartovať sľubnú kariéru. Ak by aj nie, Channing Tatum a Jonah Hill majú medzi sebou tak dobrú chémiu, že by to dokázali utiahnuť aj bez pomoci. Veď si iba predstavte Jeffa  Jenka a Schmidta ako bojujú proti vesmírnym potvorám s ich príznačným humorom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia