Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. apríla 2016, 13:32
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Wil Ferrell a Mark Wahlberg sa opäť spoja v pokračovaní Daddy's Home

FILMY A SERIÁLY MARK WAHLBERG
Uložiť Uložené

Jednotka im zarobila pekné peniaze. Prečo teda neurobiť sequel?

Počas minuloročných vianočných sviatkov sa všetká pozornosť nepochybne upriamovala na premiéru nového Star Wars, avšak v USA dokázal v rovnakom čase prekvapiť aj iný film. Možno ste aj vy z tých, ktorým bláznivá komédia Seana Andersa s Willom Ferrellom a Markom Wahlbergom, Daddy's Home unikla. Aj keď sú hodnotenia biedne, nemôžeme sa čudovať, že pôvodní tvorcovia sa chystajú natočiť sequel. Iba na domácej pôde totiž dokázali zarobiť solídnych 150 miliónov dolárov (a 240 mil. celosvetovo). Všetky pozície teda zostávajú obsadené rovnako, počnúc režisérom a končiac obsadením. Začiatok produkcie ohlásený nie je, keďže obaja herci majú na pláne iné projekty. Mark Wahlberg iba nedávno dotočil katastrofický Deepwater Horizon, ktorý uvidíme už v septembri tohto roku a každú chvíľu sa pravdepodobne začne natáčanie nových Transformerov. Ferrell si zašaškuje po boku Amy Poehler v komédii The House niekedy v priebehu roku 2017.

Prvý film mapoval život slušného a obyčajného chlapa zamestnaného v rádiu (Will Ferrell), ktorý sa zároveň snaží byť čo najlepším otčimom pre svoje dve nevlastné deti a čo najlepším manželom pre svoju novú manželku. Všetko sa však zmenilo, keď prišiel ich pôvodný bezstarostný a tvrďácky otec (Mark Wahlberg) a snažil sa zápasiť o svoje miesto v domácnosti. Vzhľadom k záveru prvého filmu nám ostáva iba dúfať, že tvorcovia prídu s niečím novým a zaujímavým. Dá sa však predpokladať, že sequel naberie podobné kontúry, ako komédia Neighbors. 

Domov
Zdieľať
Diskusia