Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2016, 14:05
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Charizmatický kazateľ Woody Harrelson bude v tajomnej westernovke pod drobnohľadom texaského rangera Liama Hemswortha

FILMY A SERIÁLY VIDEO
Uložiť Uložené

Zaujímavo obsadená snímka s názvom The Duel, ktorej príbeh nás zavedie na veľmi mysteriózne miesto, dostáva prvý oficiálny trailer.

Mladého Liama Hemswortha (The Expendables 2) a divácky nesmierne obľúbeného Woodyho Harrelsona (Zombieland, seriál True Detective) sme si mohli na spoločnom plátne vychutnať naposledy v známej a nedávno ukončenej sérii The Hunger Games. Potenciál Woodyho postavy v nej síce ostal až žalostne nevyužitý, zdá sa však, že v prípade nadchádzajúceho westernu s názvom The Duel, ktorý sa predstavuje vôbec prvým oficiálnym trailerom, bude všetko celkom inak. Príbeh sa totiž zameria na texaského rangera (Hemsworth), vyšetrujúceho sériu vrážd v malom mestečku, vedenom charizmatickým kazateľom (Harrelson). Rutinná práca v utajení sa ale čoskoro stáva pre rangera veľmi osobnou, pretože sa ocitne v situácii, kedy mu neostáva nič iné, len vyriešiť prípad skôr, než ho toto mysteriózne miesto pripraví úplne o všetko. Nižšie priložená ukážka príliš neoslnila, no na strane druhej, sľubuje aspoň parádny herecký koncert Harrelsona.

Režíruje pomerne neznámy Kieran Darcy-Smith (Wish You Were Here, kraťasy Bloodlock a Loaded, na ktorých spolupracoval s bratmi Joelom a Nashom Edgertonovcami), o scenár sa postaral Matt Cook (Triple 9) a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj Alice Braga či Emory Cohen. Americká premiéra je momentálne naplánovaná na 24. júna 2016, či sa však snímka dostane aj k nám, zatiaľ nevieme. Aké sú vaše dojmy po zhliadnutí traileru? Zašli by ste na túto westernovku do kina?

Charizmatický kazateľ Woody Harrelson bude v tajomnej westernovke pod drobnohľadom texaského rangera Liama Hemswortha
Zdroj: Lionsgate Premiere
Domov
Zdieľať
Diskusia