Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2016, 14:44
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Angel, Storm a história záporáka menom Apocalypse sú hlavnými ťahákmi v najnovších ukážkach pre X-Men

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Premiéra snímky X-Men: Apocalypse sa už nezadržateľne blíži a vy si môžete skrátiť čakanie ďalšou porciou krátkych lákadiel.

Očakávaná komiksovka s názvom X-Men: Apocalypse, ktorú opäť raz zrežíruje duchovný otec série Bryan Singer, začína už pomaličky klopať na dvere kinosál. Všetky trailery sú už nejaký ten čas zverejnené, a tak nám momentálne neostáva nič iné, iba čakať. Nadchádzajúce dva týždne sa však môžu mnohým skalným fanúšikom javiť ako takmer nekončené, takže sme sa rozhodli, že pre vás vyberieme niekoľko nových a zaujímavých lákadiel. Pod textom tak nenájdete iba krátke videá, ktoré sa týkajú Angela či Storm, ale aj featurette o histórii hlavného záporáka snímky. Premiéra je u nás naplánovaná na 19. mája 2016 a všetky dôležité informácie či rôzne zaujímavosti nájdete už klasicky v tomto vlákne. Myslíte si, že najnovší X-Men diel dokáže prekonať výborne hodnotenú Budúcu minulosť?

Angel, Storm a história záporáka menom Apocalypse sú hlavnými ťahákmi v najnovších ukážkach pre X-Men
Zdroj: 20th Century Fox/IMAX
Domov
Zdieľať
Diskusia