Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2016, 10:45
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Aký bonusový materiál nám ponúkne animák Batman: The Killing Joke prostredníctvom špeciálnych edícií Blu-ray a DVD?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

R-ková animovaná adaptácia rovnomenného kultového komiksu sa už pomaličky blíži. Uvažujete už nad kúpou niektorej z verzií?

Na nadchádzajúci animák s názvom Batman: The Killing Joke, ktorý bude adaptáciou rovnomennej a zároveň aj celosvetovo nesmierne obľúbenej komiksovej predlohy od Alana Moorea a Briana Bollanda, sa teší azda každý jeden z nás. A niet sa veľmi čomu čudovať. Táto očakávaná záležitosť má totiž všetky predpoklady k tomu, aby slávila obrovský divácky úspech. Vychádza síce až 2. augusta 2016, disponuje však poriadne ikonickým príbehom, R-kovým ratingom a naozaj hviezdnym obsadením, ktoré tvoria legendy ako Kevin Conroy či Mark Hamill. Aby toho ale nebolo málo, tak nás bude na Blu-ray a DVD nosičoch čakať ešte aj množstvo zaujímavých bonusov. A práve nimi sa dnes budeme v krátkosti zaoberať.

Zatiaľ čo rozšírený DVD materiál (za necelých dvadsať dolárov) bude obsahovať iba akýsi exkluzívny pohľad na nadchádzajúci originálny film z dielne DC Universe, tak špeciálne Blu-ray edície, ktoré vyjdú hneď v dvoch verziách, ponúknu materiálu oveľa viac. Na Blu-ray Combo Packu (takmer 25 dolárov) tak okrem bonusovej látky z DVD nenájdeme iba dokumentárne featuretty „Batman: The Killing Joke – Madness Set To Music“ či „Many Shades of Joker: The Tale of The Killing Joke“, ale aj dve 22-minútové epizódy zo série The New Batman Adventures, pričom ide konkrétne o „Old Wounds“ a „Christmas with The Joker“. Druhé blúčko, tzv. Blu-ray Deluxe Edition (s cenou tesne pod hranicou tridsiatich dolárov) sa bude od vyššie spomínaného Combo Packu líšiť len tým, že navrch pridá aj limitovanú figúrku postavy Jokera. Zaujala vás niektorá z uvedených špeciálnych edícií natoľko, aby ste si ju po vydaní zakúpili? Pre úplnosť už iba dodáme, že všetky podstatné informácie a zaujímavosti o blížiacom sa animáku nájdete v tomto vlákne.

Aký bonusový materiál nám ponúkne animák Batman: The Killing Joke prostredníctvom špeciálnych edícií Blu-ray a DVD?
Zdroj: Warner Home Video
Domov
Zdieľať
Diskusia