Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2016, 10:57
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Druhý Deň nezávislosti ponúka krátky pohľad do zákulisia natáčania a predstavuje zaujímavý vesmírny stroj

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Akčný sci-fi blockbuster s názvom Independence Day: Resurgence, ktorý už onedlho zaútočí na naše kinosály, servíruje ďalšiu porciu nových záberov.

Do premiéry akčného sci-fi pokračovania Independence Day od režiséra Rolanda Emmericha, ktoré s podtitulom Resurgence dorazí po neuveriteľných dvadsiatich rokoch, ostáva už iba jeden jediný mesiac. Čaká nás teda druhá invázia mimozemšťanov spojená s megalomanskou deštrukciou plnou efektov a hrdinských činov ako jednotlivcov, tak aj celých národov, o čom nás, koniec koncov, presviedčali aj všetky doteraz zverejnené zábery. Avšak, po našom poslednom článku, ktorý sa týkal najmodernejších technológií ľudstva či obranných systémov Zeme, prichádza opäť raz nová dávka zaujímavých videí. V nich si môžete vychutnať nielen netradičný stroj riadený Liamom Hemsworthom a známe prostredie Salt Flats v Utahu, ale aj mnohé ďalšie momenty. Premiéra je u nás naplánovaná na 23. júna 2016 a čo sa všetkých dôležitých informácií týka, nájdete ich už klasicky v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia