Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2016, 9:50
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Príbeh Captain Marvel sa oproti komiksom zmení a súvisí to s konkurenciou DC

FILMY A SERIÁLY BRIE LARSON MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Talentovaná scenáristka prezradila, vďaka čomu sa chce posnažiť zmeniť príbeh a jej výber slov mohol prezradiť dokonca ešte niečo viac.

Všetci sme síce natešení na divokú amazonku Wonder Woman, ktorá dorazí do kín v roku 2017, no opomínať nesmieme ani ďalšiu ženskú superhrdinku z konkurenčného univerza. Nie je ňou nikto iný ako Captain Marvel, ktorú zosobní sympatická a nadmieru talentovaná Brie Larson (Room, Short Term 12, nadchádzajúci Kong: Skull Island). Jej prevedenie Carol Danvers, podľa komiksov Kelly Sue DeConnick, zverilo štúdio do rúk ďalším talentovaným dámam, a to konkrétne Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) a Meg LaFauve (Inside Out), no vyzerá to tak, že sa poriadne potrápia. „Ešte nikdy som nepracovala na projekte, kde by som bola tak pozorná a opatrná kvôli jeho dopadu a dôležitosti." Samozrejme, že tým narážala aj na celkový prínos pre ženské publikum, keďže Captain Marvel bude prvou hrdinkou s úplne samostatným filmom v MCU, avšak myslíme si, že za tým môže byť aj niečo viac. V prvom rade to bude fakt, že sa musia pohrať s takzvaným „origin story". Prečo? Príliš pripomína jednu superhrdinskú postavu od susedov.

Odporúčané
RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky RECENZIA: Madame Web je najslabšia komiksovka za posledné roky 15. februára 2024, 16:30

„Vec sa má tak. Ak by sme priamo adaptovali komiks, jej príbeh by sa až náramne podobal na ten Green Lanternov a to samozrejme nechceme. Potrebujeme prísť s inými nápadmi, vďaka ktorým sa stane ešte samostatnejšou personou a úžasnou postavou. Musíme pracovať v medziach toho, čo sa už udialo v Marvelovských filmoch a prispôsobiť ju do tohto sveta." Zaujímavá informácia, no ako informuje a konšpiruje zdroj comicbook.com, ešte zaujímavejší je jej dodatok. V ňom Nicole doslova povedala: „It’s a little bit of an interesting story gauntlet". Ak by ste sa strácali, Captain Marvel má premiéru naplánovanú na 8. marca roku 2019 čo bude takmer 10 mesiacov po premiére Avengers: Infinity War a dva mesiace pred posledným, zatiaľ nepomenovaným Avengers filmom. Ten sa bude takmer určite zaoberať záporákom Thanosom, a ako iste viete, „gauntlets"  sú podstatnou súčasťou jeho despotických zámerov.

To sú zatiaľ všetko iba obyčajné dohady fanúšikov, no nikdy nehovor nikdy. Captain Marvel disponuje obrovskou silou, je priamo naviazaná na rasu Kree (z ktorej je napríklad Ronan the Accuser z Guardians of the Galaxy) a dokonca sa stretnete aj s názormi, kde ju ľudia prirovnávajú k Supermanovi. Čo si o tom myslíte vy? Zhoda náhod, alebo možná silná posila Avengerov?

Príbeh Captain Marvel sa oproti komiksom zmení a súvisí to s konkurenciou DC
Zdroj: BossLogic
Domov
Zdieľať
Diskusia