Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. augusta 2016, 14:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dráma Deepwater Horizon s Markom Wahlbergom stavila na väčšiu autentickosť a ponúkne množstvo praktických efektov

FILMY A SERIÁLY MARK WAHLBERG
Uložiť Uložené

Štúdio Lionsgate nás po dvoch ukážkach opäť raz potešilo ďalším zaujímavým videom. Tentokrát však ide o pohľad do zákulisia natáčania.

Sľubnej snímky s názvom Deepwater Horizon, ktorá už onedlho prerozpráva udalosti najväčšieho ropného zamorenia v americkej histórii, sa už mnohí z vás určite nevedia dočkať. A niet sa ani veľmi čomu čudovať. Trailery (tu a tu) totiž vyzerajú naozaj lákavo, obsadenie je viac ako slušné a téma boja o holý život sľubuje kvalitný filmový zážitok. Štúdio Lionsgate navyše nedávno zverejnilo ďalšie nové video, ktoré tentoraz ponúka nesmierne zaujímavý pohľad do samotného zákulisia natáčania. V ňom sa okrem vyjadrení jednotlivých hercov či režiséra dozviete napríklad aj to, že o množstvo praktických efektov núdza skutočne nebude. A keďže je lepšie raz vidieť než stokrát počuť, nemá zmysel, aby sme vás naďalej zdržiavali. V závere preto iba dodáme, že snímka vtrhne do našich kín už 29. septembra 2016 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna.

Dráma Deepwater Horizon s Markom Wahlbergom stavila na väčšiu autentickosť a ponúkne množstvo praktických efektov
Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia