Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2017, 14:39
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Po úspešnej orieškovej lúpeži musia zvierací hrdinovia v pokračovaní The Nut Job 2 zachrániť mestský park

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Rozprávka určená hlavne pre tých najmladších sa vracia v pokračovaní, ktoré sľubuje viac farebnosti a akcie.

Animák The Nut Job (alebo Veľká oriešková lúpež, ako znie oficiálny názov slovenského distribútora) dorazil do našich kín začiatkom roku 2014, pričom aj na Slovensku si stihol nájsť mnoho svojich fanúšikov. Rozpočet bol nastavený na sumu 42 miliónov a z celého sveta nakoniec dorazilo do vrecka štúdia Open Road Films viac ako 120 miliónov, takže bolo jasné, že pokračovania sa istotne dočkáme. Pred malou chvíľou bol zverejnený aj prvý trailer, ktorý nám prezrádza, o čom snímka približne bude a taktiež aj dátum premiéry, stanovený na 18. augusta (csfd.cz uvádza v prípade Slovenska dátum 1. júna, v prípade Českej republiky zase 24. augusta, čo vyzerá reálnejšie vzhľadom na celosvetovú premiéru). Príbeh začína približne v momente, kedy naši zvierací hrdinovia prídu o svoj krvopotne vybojovaný domov z prvého filmu a rozhodnú sa usadiť v nádhernom mestskom parku, ktorý prekypuje životom. Ten má ale v pláne zbúrať starosta a presadiť tam svoje developerské záujmy. Ako približne to bude vyzerať sa môžete presvedčiť v traileri o pár riadkov nižšie. 

Režíruje neznámy Cal Brunker (z vlastnoručne napísaného scenára), ktorý má na svojom konte iba priemerný animák Escape from Planet Earth a v originálnom znení budeme počuť hlasy hercov ako Will Arnett, Katherine Heigl, Maya Rudolph či Jackie Chan. Keďže ide o animák, rodičia sa určite nemusia báť, že by so svojimi deťmi nepočuli v kinách slovenský dabing. Čo hovoríte na ukážku? Zájdete na ňu so svojím dieťaťom/súrodencom?

Po úspešnej orieškovej lúpeži musia zvierací hrdinovia v pokračovaní The Nut Job 2 zachrániť mestský park
Zdroj: Open Road Films
Domov
Zdieľať
Diskusia