Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2017, 15:42
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Seriál Lucifer sa vďaka rastúcej popularite dočká aj 3. série

FILMY A SERIÁLY LUCIFER
Uložiť Uložené

Kvalitný seriál na motívy komiksu sa dočká nových častí.

Seriál Lucifer z dielne štúdia Fox na motívy komiksu od DC pravdepodobne už poznáte, inak by vás tento článok o pripravovanej tretej sérii pravdepodobne nezaujímal. V nebi pre neho nebolo miesto a peklo sa mu prestalo páčiť. Sami si určite viete predstaviť, aké to môže mať dôsledky, keď sa sám pán pekla rozhodne opustiť svoju pozíciu. A ruku na srdce, ktoré mesto na svete je pre vládcu temnôt lepším miestom na domov ako Los AngelesLucifer Morningstar je človek na úrovni, drží sa svojich životných postojov a hodnôt a vlastní bar Lux. Zaujímavosťou je, že slovo "lux" sa z latinčiny prekladá ako "Morningstar" alebo ako "svetlo", čo je v seriáli použité ako Luciferove priezvisko a v niektorých biblických textoch sa používa aj ako označenie Ježiša. Bar prosperuje, Luciferovi sa darí a problémy mu nerobí ani polícia. Má zaujímavý dar, vďaka ktorému sú mu ľudia pri pohľade do jeho očí ochotní povedať svoje najtajnejšie priania a túžby. Okrem toho je, samozrejme, nesmrteľný a má veľmi špecifický zmysel pre humor.

Odporúčané
Filmový Uncharted s Tomom Hollandom ako Nathanom Drakeom pôjde proti Spielbergovmu West Side Story. Kedy dorazí do kín? Filmový Uncharted s Tomom Hollandom ako Nathanom Drakeom pôjde proti Spielbergovmu West Side Story. Kedy dorazí do kín? 8. júna 2019, 5:00

Po 13 dielnej prvej sérii nasledovala druhá obohatená o tri ďalšie, no a fanúšikov iste poteší, že potvrdená je už aj tá tretia. Tá by mala mať rovno 22 epizód, čo rozhodne nie je málo. Vracajú sa všetci starí známi a na televízne obrazovky sa seriál vráti už 1. mája. Tešíte sa? 

Seriál Lucifer sa vďaka rastúcej popularite dočká aj 3. série
Zdroj: FOX
Domov
Zdieľať
Diskusia