Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2017, 12:49
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Charlie Hunnam objavuje v amazonských pralesoch dôkazy o vyspelej civilizácii. The Lost City of Z prichádza s akčným trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zdá sa, že tento skutočný príbeh dostane adekvátnu filmovú verziu.

The Lost City of Z nám vyrozpráva neuveriteľný skutočný príbeh britského objaviteľa Percyho Fawcetta. Ten na svojej expedícii v amazonských pralesoch nájde dôkazy o dovtedy neznámej a rozvinutej civilizácii. A hoci je vo vedeckých kruhoch zosmiešňovaný, je odhodlaný o svojich zisteniach priniesť dôkaz. Nový trailer dobrodružnej snímky Jamesa Graya je možno trochu prehypovaný, na druhej strane, určite poteší fakt, že sa doteraz kritikom páčil. Snáď teda dostaneme naozaj perfektný film. Námet si to totiž vyslovene pýta. V hlavných úlohách uvidíme Charlieho Hunnama, Toma Hollanda, Siennu Miller, Roberta Pattinsona, Franca Nera či Harryho Mellinga. Americká premiéra je stanovená na 21. apríla 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia