Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. marca 2017, 23:06
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Mutanti utekajú pred nebezpečenstvom a spájajú sa s odbojom na boj proti vláde v ohlásenom seriáli Gifted zo sveta X-Men

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Televízna stanica Fox nám prináša trochu odlišný náhľad do mutantského sveta.

S Hughom Jackmanom v role Wolverina sme sa nedávno rozlúčili v emocionálnom Loganovi. Prešlo pár dní a televízna stanica Fox ohlásila nový seriál zo sveta X-Men, ktorý si podľa informácii ponesie názov Gifted. Zatiaľ sme sa dozvedeli len prvotné informácie o príbehu a obsadení. Dej nám priblíži dvoch rodičov, Reeda a Kate Stewart (Stephen Moyer a Amy Acker), ktorí zistia, že ich deti sú mutanti s nadprirodzenými schopnosťami. Prenasledovaní vládou sa vydávajú na útek, pričom narazia na podzemnú mutantskú skupinu odboja. Toľko k príbehu. Údajne sú potvrdení aj sentinelovia, avšak v úplne inej podobe, než akú sme videi vo filmoch. Tažko povedať, do akej časovej roviny teda seriál zapadne, keďže program Sentinel Mark 1 bol v aktuálnej časovej rovine zrušený. Potešiť by vás mohol aj fakt, že úvodné dve epizódy zrežíruje samotný Bryan Singer. Pilot by sa mal začať natáčať nasledujúci týždeň, no a premiéry by sme sa mali dočkať pravdepodobne na budúci rok.

Existuje šanca, že uvidíme cameá známejších postáv a ich hercov. Podľa všetkého by sa mali v seriáli objaviť aj originálne postavy, konkrétne Polaris a Blink. A netreba zabudnúť ani na Sentinelov, ktorí však budú vyzerať inak, ako ich poznáme. Fotku hereckého obsadenia nájdete nižšie a určite nám dajte vedieť, čo si o Gifted myslíte. 

Domov
Zdieľať
Diskusia