Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. apríla 2017, 13:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Inhumans od Marvelu odhaľujú kúsok zo svojho príbehu. Prvé seriálové kroky kráľovskej rodiny na čele s Black Boltom budú viesť na Havaj

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Krásne prostredie, konflikt s armádou a záchrana sveta. Aj to už o niekoľko mesiacov ponúkne chystaný seriál Inhumans.

Ako sme vás v poslednej dobe už niekoľkokrát informovali, natáčanie seriálu s názvom Inhumans, ktorého sa dočkáme už na jeseň tohto roku, je momentálne v plnom prúde, pričom na internet začínajú pomaličky unikať aj nejaké tie neoficiálne fotky či videá. No a keďže komiksovú históriu Inhumans a vzájomné vzťahy medzi jednotlivými členmi už vďaka našim článkom veľmi dobre poznáte, nebolo by na škodu predstaviť si aj ich seriálový príbeh.

Spoločnosť Marvel Entertainment a televízna stanica ABC totiž zverejnili oficiálnu synopsu, ktorá by nám mala ponúknuť aspoň akú-takú predstavu o tom, čo nás na obrazovkách vlastne čaká. Aj keď prezradí iba veľmi, veľmi málo, môžeme z nej vydedukovať, že dôjde na rôzne konflikty, záchranu sveta a rozhodne nebude núdza ani o krásne prostredie. Koniec koncov, posúďte sami.

Po tom, čo je kráľovská rodina Inhumans roztrieštená armádou a ledva unikne na Havaj, dostane sa do prekvapivej interakcie s pestrým svetom a okolitým ľudstvom, ktoré jej môžu dokázať, že za záchranu nestoja iba tamojší obyvatelia, ale celá planéta Zem.

Toto sú, žiaľ, zatiaľ jediné oficiálne informácie, s ktorými môžeme pracovať. Snáď sa teda príval príbehových noviniek čoskoro rozbehne tak prudko, ako tomu bolo aj so správami ohľadom hereckého obsadenia. My tak už iba dodáme, že premiéra seriálu Inhumans je naplánovaná 26. septembra 2017 a pokiaľ sa o ňom chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna. V závere ešte prikladáme členov hereckého obsadenia spolu s postavami, ktoré im prislúchajú. Dáte tomuto televíznemu projektu šancu?

Inhumans od Marvelu odhaľujú kúsok zo svojho príbehu. Prvé seriálové kroky kráľovskej rodiny na čele s Black Boltom budú viesť na Havaj
Zdroj: reddit
Domov
Zdieľať
Diskusia