Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2017, 13:27
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Uznávaný dramatický seriál Bloodline od Netflixu odhaľuje prvé násilné zábery z očakávanej tretej a zároveň aj finálovej série

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Príbeh pokrivenej rodiny Rayburnových a jej temnej minulosti už onedlho skončí. Vychutnajte si debutovú ukážku z tretej série spolu s niekoľkými fotkami.

Ako už napovedá samotný názov článku, nadchádzajúca tretia séria dramatického thrilleru s názvom Bloodline, za ktorým stojí známy streamovací gigant menom Netflix, bude definitívne posledná. Je teda jasné, že sa príbeh o pokrivenej rodine Rayburnových a jej temnej minulosti už pomaličky blíži k svojmu koncu, čoho dôkazom je aj zverejnenie úplne prvých záberov z očakávanej finálovej desiatky epizód. Tie si budú môcť všetci fanúšikovia seriálu vychutnať už 26. mája 2017, kedy ich Netflix sprístupní. Čo sa hereckého obsadenia týka, objaví sa napríklad Kyle Chandler, Sissy Spacek, Ben Mendelsohn, Linda Cardellini či Norbert Leo Butz, no a pod nižšie priloženou ukážkou nájdete aj niekoľko čerstvých fotografií. Sledujete Bloodline? A chceli by ste, aby pokračoval aj naďalej, alebo si skôr myslíte, že je najvyšší čas skončiť?

Domov
Zdieľať
Diskusia