Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2017, 15:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Avatar 2 sa začína natáčať a dátum premiéry na rok 2020 je pevne stanovený. Kedy uvidíme ďalšie 3 časti?

FILMY A SERIÁLY AVATAR: THE WAY OF WATER
Uložiť Uložené

Fox stanovil dátumy pre množstvo svojich očakávaných filmov.

Tak žeby konečne? Fox odhalil dátumy premiér pre množstvo svojich očakávaných filmov, medzi ktorými sú okrem iného aj komiksovky, ktorým budeme venovať samostatný článok. Nateraz je dôležité vedieť, že James Cameron pracuje so svojím tímom talentovaných ľudí na ďalších pokračovaniach. Tie budú vznikať naraz, rovnako ako Cameron naraz spisoval scenáre, storyboardy a všetko možné o Pandore. 8 rokov po premiére jednotky tak už (snáď) definitívne poznáme dátum natáčania (kamery by sa mali rozbehnúť už toto leto) a rovnako tak dátumy premiér všetkých 4 pokračovaní. Avatar 2 dorazí do kín 18. decembra 2020, Avatar 3 17. decembra 2021, Avatar 4 20. decembra 2024 a Avatar 5 19. decembra 2025.

Ako môžete vidieť, po 3. časti sa dočkáme trojročnej pauzy, počas ktorej bude Cameron a spol. dokončovať zvyšné dva diely. Je pravdepodobné, že sa dátumy premiér štvrtého a piateho dielu posunú a Fox už len konečne chcel mať nejakú rezervu, keďže z toho majú v štúdiu už pomaly telenovelu a nechcú to v budúcnosti znova posúvať. Alebo si to Cameron dokázal vyrátať a posledný diel (aspoň zatiaľ posledný) zo ságy Avatar uvidíme skutočne o 8 a pol roka. Železný Jim tak na Pandore strávi niečo cez 20 rokov. 20 zabitých rokov, pretože... ale veď je to jedno, geniálny tvorca sa rozhodol sám. Snáď to teda bude stáť za to, aj keď mám osobne silné pochybnosti. Predstavte si všetky tie filmy, ktoré by Cameron stihol natočiť, keby sa nezašil na modrej planéte na dve dekády. 

Avatar 2 sa začína natáčať a dátum premiéry na rok 2020 je pevne stanovený. Kedy uvidíme ďalšie 3 časti?
Zdroj: Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia