Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. apríla 2017, 11:58
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Slávna speváčka Madonna sa dočká vlastného biografického filmu. V snímke Blond Ambition bude bojovať s náhlou slávou aj hudobným priemyslom

FILMY A SERIÁLY MADONNA
Uložiť Uložené

Speváčkin príbeh mieri na strieborné plátna.

Úspech biografickej hudobnej drámy F. Garyho Graya Straight Outta Compton bol pre Universal Pictures signálom, aby dali zelenú ďalšiemu podobnému celovečeráku. Tentokrát si vyhliadli scenár Elyse Hollander s názvom Blond Ambition (ocitol sa na zozname najlepších nerealizovaných scenárov roku 2016). Hlavnou hrdinkou bude svetoznáma speváčka Madonna.

Dej nás zavedie do New Yorku 80. rokov, kedy speváčka bojuje o vydanie svojho prvého albumu a zároveň sa snaží vyrovnávať so stupňujúcou sa slávou, romantickými vzťahmi a hudobným priemyslom, ktorý sa na ženské speváčky pozerá s nemalou dávkou nedôvery. Madonna (vlastným menom Madonna Louise Ciccone) vydala svoj prvý album v roku 1982 a tým začala jej cesta jednej z najúspešnejších speváčok všetkých čias. Celkovo jej patrí štvrté miesto v rebríčku najúspešnejších spevákov všetkých čias (predbehli ju The Beatles, Michael Jackson a Elvis Presley).

Slávna speváčka Madonna sa dočká vlastného biografického filmu. V snímke Blond Ambition bude bojovať s náhlou slávou aj hudobným priemyslom
Zdroj: Live Nation Global Touring

Blond Ambition zatiaľ nemá režiséra, produkovať však bude Michael De Luca spolu s Brettom Rattnerom a jeho RatPac Entertainment. Pomocnú ruku podá aj John Zozirny z Bellvue Productions. Na informácie ohľadom hereckého obsadenia si ešte budeme musieť počkať. Ktorú herečku by ste radi videli v role mladej Madonny?

Domov
Zdieľať
Diskusia