Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2017, 23:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Baywatch sa krátko pred premiérou prezentuje ďalším lákavým trailerom plným akcie, humoru a krásnych žien. Návšteva kina môže stáť naozaj za to

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Niekoľko posledných ukážok z R-kového Baywatchu vyzeralo skutočne dobre. A výnimkou nie je ani tá najnovšia.

Do premiéry mnohými očakávanej snímky Baywatch, ktorá nás niekoľko posledných mesiacov pomerne pravidelne bombarduje obrovským množstvom všakovakých ukážok či obrázkov, ostáva v tejto chvíli už iba mesiac. Nabitá marketingová kampaň ale rozhodne neutíchne ani v nasledujúcom období, čoho dôkazom je aj zverejnenie ďalšieho lákavého traileru. Ten síce veľa nového neukáže, niekoľko málo doteraz nevidených záberov sa však predsa len nájde. Dočkáme sa teda okrem krásnych žien aj zábavného a akciou nabitého filmu, ktorý vo výsledku nebude pôsobiť ako totálna hlúposť? Nuž, to sa dozvieme už 26. mája 2017 (pôvodne 19. mája), kedy R-kový Baywatch konečne vtrhne do celosvetových kín. V závere ešte dodáme, že pokiaľ sa o filme chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte už klasicky do tohto vlákna. Zájdete na film do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia