Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. apríla 2017, 21:26
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

V štúdiu Disney oprášia ďalšiu klasiku. Nová verzia Medvedíka Pú sa bude zameriavať na dospelého Christophera Robina v podaní Ewana McGregora

FILMY A SERIÁLY EWAN MCGREGOR
Uložiť Uložené

Nový Disneyho projekt predstavuje herca a režiséra.

Poznáte Christophera Robina? Pokiaľ ste oboznámení s dielom anglického básnika a prozaika A. A. Milneho, tak určite áno. Išlo o postavu, ktorá sa objavovala vo viacerých jeho dielach - najmä však v legendárnej detskej próze Medvedík Pú. Postava dostala meno podľa spisovateľovho syna Christophera Robina Milneho. Ten zároveň slúžil ako inšpirácia pre jej charakter.

V štúdiu Disney sa teraz rozhodli, že Christopher Robin dostane svoj vlastný celovečerák. Hlavnú úlohu si zahrá Ewan McGregor, réžie sa ujme skúsený Marc Forster (Finding Neverland). O scenár sa postarajú Alex Ross Perry (Listen Up Philip), Tom McCarthy (Spotlight) a Allison Schroeder (Hidden Figures). Príbeh sa bude zameriavať na dospelého Christophera. Už dávno stratil radosť zo života, akú mal, keď bol ešte chlapec. Bude teda na samotnom medvedíkovi Pú a ďalších známych postavách, aby mu opäť pripomenuli magickosť jeho minulosti a prebudili v ňom opäť radosť zo života. Premisa znie trochu podobne ako Hook od Stevena Spielberga. Ten sa zameriaval na inú klasickú postavu detskej literatúry - Petra Pana.

V štúdiu Disney oprášia ďalšiu klasiku. Nová verzia Medvedíka Pú sa bude zameriavať na dospelého Christophera Robina v podaní Ewana McGregora
Zdroj: Walt Disney Productions

Ešte predtým, než si u nás Christopher Robin odbije svoju premiéru, dorazí projekt Goodbye Christopher Robin v réžii Simona Curtisa (Woman in Gold). Pôjde o biografickú snímku, v ktorej síce bude samotný Christopher Robin Milne hrať kľúčovú úlohu, príbeh sa ale v prvom rade zameria na život jeho otca - A. A. Milneho. Toho si zahrá Domnhall Gleeson, jeho manželku Daphne si zase strihne Margot Robbie.

Domov
Zdieľať
Diskusia