Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2017, 15:32
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Matthew Vaughn už pracuje na príbehu pre Kingsman 3. Tvrdí, že v dvojke sú asi 4 scény, ktoré budú konkurovať tej kostolnej z jednotky

FILMY A SERIÁLY KINGSMAN: THE GOLDEN CIRCLE
Uložiť Uložené

Máme sa skutočne na čo tešiť. Budúcnosť Kingsman totiž nespočíva len v druhej časti.

Skvelé správy z eventu štúdia Fox, na ktorom sa okrem iného púšťali aj nové zábery z ich pripravovaných filmov a prítomní boli aj tvorcovia. Redaktor zo serveru Collider vyspovedal priamo Matthewa Vaughna, scenáristu a režiséra oboch dielov Kingsman. Ten druhý by mal Vaughn dokončiť do troch mesiacov a taktiež prezradil, že vo filme má asi 4 sekvencie, ktoré priamo či nepriamo konkurujú tej kostolnej z jednotky. Môžeme len dúfať, že budú aspoň rovnako kvalitné a neutrpia tým, že ich je veľa. Počas rozhovoru prezradil aj to, že počas písania scenára pre druhú časť si uvedomili, že im v hlavách vzniká nápad na tretiu, pričom tá druhá bude slúžiť ako spojovací most (nebojte sa, nebude to na štýl Marvelovky a dej bude ucelený). Ak by sa Vaughn pustil do trojky hneď po dvojke, dorazila by pravdepodobne v roku 2019, prípadne na jar/leto 2020. 

Domov
Zdieľať
Diskusia