Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2017, 15:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mary Poppins sa vracia, a to rovno s novými obrázkami z filmu! V kinách ju uvidíme až o rok v decembri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nevyzerá ale trochu inak než naposledy?

Disney tento rok veľa filmov v kinách nemá. Aj tak ale bude útočiť na prvé miesto medzi najzárobkovejšími počinmi. Má za sebou vyše miliardovú Krásku a zviera, 800 miliónových Strážcov galaxie a Pirátom sa tiež darí. Čaká nás ešte Spidey, Thor: Ragnarok, The Last Jedi, pixarovky Coco a Autá 3. Spomenúť musíme aj to, že sa kuchtí aj nová Mary Poppins. Okrem menej známych detí a hereckých tvárí uvidíme aj hercov, ako Lin-Manuel Miranda (Hamilton, Moana), Ben Whishaw (SPECTRE), Emily Mortimer (Hugo), Julie Walters (Harry Potter) či Colin Firth (The King’s Speech) a Meryl Streep (Florence Foster Jenkins). Do hlavnej roly bol obsadený Michael Rooker bola obsadená Emily Blunt, pričom réžie sa chopil Rob Marshall (Into the Woods, Chicago). 

Dej je zasadený do obdobia 30. rokov 20. storočia, takže sa vraciame do knižného zasadenia, spolu s dusnou atmosférou nešťastného Londýna. Kostru príbehu už určite všetci poznáte naspamäť, no bude kľúčové, aby toto spracovanie prinieslo aj niečo nové. Premiéra je naplánovaná na 25. decembra 2018, preto je nezvyčajné, že prvé obrázky dorazili už teraz. Snímka sa navyše začala natáčať už dávnejšie. Asi kvôli nabitým kalendárom hercov, prípadne sa takto dali ušetriť peniaze, čo však s filmom chcú robiť v Disney rok a pol, to netušíme. Nižšie sa môžete pozrieť na prvé obrázky. 

PS: Áno, bude to muzikál

Domov
Zdieľať
Diskusia