Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2017, 3:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Transformeri sa pozrú do Caesarovho Ríma aj iných časových dôb. Bumblebee sa napríklad pozrie do 80. rokov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spoločne s Transformermi spoznáme alternatívnu minulosť.

Už o týždeň dorazí Transformers 5, takže sa dočkáte pár článkov práve z tohto sveta. Zameriame sa síce na päťku, ale pomimo to vyšlo na povrch pár noviniek ohľadom ďalších filmov. Určite viete, že nás čaká noví Transformeri na každý rok, pričom ten budúci fanúšikov poteší Bumblebee. Ten má byť zasadený do 80. rokov minulého storočia a teraz sa podržte: snímka má byť tónom viac pre mladistvých než hlavná séria... 

Samozrejme, dočkáme sa menej robotov a menej akcie. Pravdepodobne to bude aj lacnejšie, no stále to budú Transformers. Akurát by sa možno dalo očakávať, že to bude mať dobrodružno-rodinný nádych než predošlé snímky. To však nie je všetko. Jeden zo spin-offov sa má odohrávať v starobylom Ríme, údajne za vlády Caesara. Tak, necháme sa prekvapiť a dúfame, že to nebude zlé. Aj ten Bumblebee má zaujímavého režiséra (šéf Laiky), ale keď ono je to stále Transformers. 

Domov
Zdieľať
Diskusia