Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2017, 19:59
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dylan O'Brien a Michael Keaton si podávajú teroristov ako neohrození lovci. Thriller American Assassin uchvacuje ďalším skvelým trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pomstou poháňaný O'Brien sa mení na chladnokrvného agenta.

American Assassin zatiaľ patrí k projektom, ktoré majú našu plnú dôveru. Prvé obrázky vyzerali výborne, prvý trailer tiež nalákal, takže sa na túto poľovačku na teroristov tešíme. Obzvlášť po tom, ako sme si pozreli výbornú necenzurovanú ukážku nižšie. Adaptáciu románu Vincea Flynna režíruje Michael Cuesta (Homeland, Kill the Messenger).

Príbeh sa bude točiť okolo Mitcha Rappa (Dylan O'Brien). Svoju priateľku stratil pri teroristickom útoku a je plný túžby po pomste. Dostane sa teda do rúk CIA a ostrieľaného Stana Harleyho (Michael Keaton), ktorý z neho má spraviť poriadneho agenta. Mitch a Rapp sa ponárajú do vyšetrovania zdanlivo náhodných útokov, len aby zistili, že ide v skutočnosti o koordinovaný plán s desivým cieľom - rozpútať na Blízkom východe svetovú vojnu.

Z ďalších hercov môžeme menovať Taylora Kitscha, Scotta Adkinsa, Shivu Negar či Sanaa Lathana. Slovenská a česká premiéra sa uskutoční 14. septembra (září) 2017.

Dylan O'Brien a Michael Keaton si podávajú teroristov ako neohrození lovci. Thriller American Assassin uchvacuje ďalším skvelým trailerom
Zdroj: Lionsgate
Domov
Zdieľať
Diskusia