Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2017, 12:26
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Bumblebeeho spin-off sa začína natáčať už v auguste a šiesty diel Transformers uvidíme už možno o dva roky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Transformers tu s nami ešte nejaký ten čas určite budú. Tvorcovia totiž prestať rozhodne neplánujú.

Piaty diel Transformers momentálne premiéruje v kinách a my vám čoskoro prinesieme našu recenziu. Aj napriek tomu, akým smerom sa sága o robotoch uberá, stále zarába neskutočné množstvo peňazí. A vy už viete, že sa tvorcovia rozhodli rozšíriť vesmír Transformerov a natočiť rovno aj pár spin-offov. Michael Bay by mal podľa informácií od série upustiť a režisérsku stoličku prenechať niekomu inému. A my nie sme proti. Keď už máme vidieť zbytočné pokračovania, nech sú aspoň natočené niekým, kto možno prinesie trochu originality, alebo sa na ságu pozrie inou perspektívou.

Producent Lorenzo Di Bonaventura sa k ohlásenému spin-offu Bumblebeeho vyjadril nasledovne: „V podstate nakrútime prequel, teda samostatný film o Bumblebeem, ktorý sa začne natáčať už počas tohto augusta. Takže ďalšie leto by sme mali mať snímku hotovú. A dúfame, že šiesty diel Transformerov bude nasledovať nasledujúci rok v rovnakom čase.

Bumblebeeho spin-off sa začína natáčať už v auguste a šiesty diel Transformers uvidíme už možno o dva roky
Zdroj: Paramount Pictures

Ďalej dodal, že sa tím tvorcov snaží sústrediť aj na svojich divákov, pretože jednotlivé projekty nie sú ani zďaleka lacné. Producent si však nie je istý, či je dobrý nápad premiérovať snímky s ročným odstupom a radšej si počká na sumu zárobkov z The Last Knight. Aký je váš názor na rozvíjajúci sa filmový vesmír Transformerov a na ďalšiu porciu snímok? Bumblebeeho samostatný počin uvidíme v kinách už 7. júna (červen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia