Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2017, 8:56
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Bizarné monštrum z American Horror Story od jeho tvorcu Ryana Murphyho. Prijali by ste do siedmej série takúto príšeru?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dve ruky a jedna hlava. Tak to už zväčša býva, ale v tomto prípade to Murphy trocha pozmenil.

Démonický pohľad, spálená či iným spôsobom zjazvená pokožka a ruky vyčnievajúce z hlavy. Krásna žena na pohľadanie, nemyslíte? Režisér i scenárista pôvodne kvalitného seriálu American Horror Story, Ryan Murphy, sa na svojom Instagrame touto fotkou v nedávnej dobe pochválil. Nevieme však, či išlo iba o jeho kreatívnu chvíľku, ktorá nebude mať so siedmou sezónou nič spoločné, alebo sa nám dostane práve takejto ohavnosti. Otázka však znie, dáte siedmej sérii ešte šancu? Nie je žiadnou novinkou, že mnohí diváci to už s American Horror Story jednoducho vzdali. Či už patríte medzi seriálových odporcov alebo priaznivcov, musíte uznať, že po prvej a druhej sezóne zostala hodnota seriálu naozaj kolísavá. To ale nemení nič na fakte, že táto ženuška je skutočne desivá. Brrr!

Desivou predstavou však môže byť aj myšlienka, že v novej sérii uvidíme Donalda Trumpa. Siedma séria sa má totiž zamerať na minuloročné voľby v USA. Či z nich plánuje iba tematicky čerpať, alebo v novej sezóne budeme skutočne sledovať niektorých politických aktérov (či nebodaj priamo kandidátov na prezidenta) je zatiaľ veľkou neznámou. Vieme však, že do seriálu sa k hlavným rolám vráti Sarah Paulson a Evan Peters, pričom internetom už kolujú teórie o Sarah hrajúcej Hillary Clinton. Seriál má na podobný výmysel určite dostatočne uletených tvorcov, ale pravdepodobne bude všetko nakoniec úplne inak. Premiéra je plánovaná na september 2017 a čakať nás má presne 11 epizód

AHS Season 7 clue: ambidexterity

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Murphy (@mrrpmurphy),

Domov
Zdieľať
Diskusia