Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2017, 21:11
Čas čítania 0:00
Ján A.

Daniel Craig, Channing Tatum a Adam Driver plánujú prešpekulovanú krádež. Všetko prebehne pod drobnohľadom režiséra Dannyho jedenástky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Steven Soderbergh pripraví ďalšiu kriminálnu komédiu o veľkej lúpeži.

Spoločnosť StudioCanal predstavuje nový trailer pre film Stevena Soderbergha s názvom Logan Lucky. O čom bude táto novinka? Bratia Jimmy Logan (Channing Tatum) a Clyde Logan (Adam Driver) pripravujú komplikovanú lúpež počas legendárneho preteku Coca-Cola 600, ktorý sa koná na slávnej trati Charlotte Motor Speedway. Na pomoc im príde Joe Bang (Daniel Craig).

Ako bolo povedané, o réžiu sa postará Steven Soderbergh (Traffic, Ocean's Eleven, The Knick). Scenár pripravila Rebecca Blunt. Vo filme si zahrajú aj Sebastian Stan (Captain America: Civil War, Ant-Man)Riley Keough (Mad Max)Katherine Waterston (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Katie Holmes (Batman Begins) Hillary Swank (Million Dollar Baby)Premiéra snímky je naplánovaná na 25. augusta (srpen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia