Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2017, 13:30
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Neill Blomkamp nám vo svojom ďalšom krátkom filme predstaví znudeného Boha, ktorý sa baví pohľadom na skupinu pravekých ľudí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér nám tentokrát ponúkol žánrovo odlišnejší kúsok.

Oats Studios Neilla Blomkampa sa len nedávno predstavilo svojimi akčňákmi Firebase a Rakka, a už tu máme ďalší zárez. Tentokrát však pôjde o niečo úplne odlišné. Už dĺžka nového kraťasu God je skromnejšia (necelé štyri minúty), rozdiel je však aj v obsahu. Nedočkáme sa totiž žiadnej drsnej akcie, film nám predstaví znudeného a mrzutého Všemohúceho (Sharlto Copley), ktorý sa so svojím sluhom stará o svoje ľudské ovečky. A občas je pri tom až nepríjemne škodoradostný.

Rozhodne ide o zábavný kúsok, v ktorom exceluje najmä skvelý Sharlto Copley. Zaujímavé je, že Blomkamp by chcel tento krátky film rozvinúť do podoby celovečeráku. Nápad je to rozhodne zaujímavý a pokiaľ bude kvalitný scenár, mohlo by vzniknúť naozaj originálne a zábavné dielo. Ide však zatiaľ len o špekulácie, takže ich berte trochu s rezervou. Spomínaný krátky film si môžete pozrieť nižšie. Ako sa vám páčil?

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia