Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2017, 8:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V animáku Wreck-It Ralph 2 uvidíme všetky legendárne princezné od Disney, postavičky z legendárnych hier, ale aj zo Star Wars a Marvelu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na D23 uvideli návštevníci aj prvé zábery z pokračovania obľúbeného animáku, ktorý si najviac užijú dospelí.

Disney to na D23 rozbalilo vo veľkom a to ich ešte čaká Comic-Con. Už tento víkend však mali návštevníci výstavy možnosť okrem iného vidieť aj prvé ukážky z očakávaného animáku Wreck-It Ralph 2: Ralph Breaks the Internet. Spoločne s potvrdneou informáciou o tom, že v sequelu uvidíme znova dynamickú dvojku Vanellope a Ralpha, sme sa dočkali aj prvých záberov (na videu nižšie) a taktiež niekoľkých noviniek. V prvom rade sa môžeme tešiť na najlegendárnejšie disney princezné v animovanej podobe s hlasmi originálnych dabérok. Na D23 pritom všetky z nich vystúpili na pódium.

V animáku Wreck-It Ralph 2 uvidíme všetky legendárne princezné od Disney, postavičky z legendárnych hier, ale aj zo Star Wars a Marvelu
Zdroj: Disney

Auli‘i Cravalho (Moana), Kristen Bell (Anna vo Frozen), Kelly Macdonald (Merida vBrave), Mandy Moore (Rapunzel v Tangled), Anika Noni Rose (Tiana v The Princess and the Frog), Irene Bedard (Pocahontas), Linda Larkin (Jasmine v Aladinovi), Paige O’Hara (Belle v Beauty and the Beast) a Jodi Benson (Ariel z The Little Mermaid. Je možné, že v snímke ich ešte pár uvidíme, no predbežne môžeme rátať len s týmito. Síce je ich už teraz mnoho, no princezien od Disney je ešte celá hromada. Na internet sa už dostali aj opisy istých scén, no tie si necháme pre seba, nechcete si predsa skaziť prekvapenie v kine. Zatiaľ ale vyzerá Ralph Rozbi-to 2 skvele. Ostáva dúfať, že sa stihne premiéra naplánovaná na jeseň 2018. 

Domov
Zdieľať
Diskusia