Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júla 2017, 10:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Aladin dostane remake od skvelého režiséra Guya Ritchieho. Dnes už vieme, akí herci stvárnia hlavné postavy

FILMY A SERIÁLY ALADDIN LIVE ACTION
Uložiť Uložené

Disney predstavuje prvú trojicu hercov.

Asi viete, že v Disney chystajú hranú verziu svojej animovanej klasiky Aladin. Počas D23 nám štúdio oznámilo, koho uvidíme v hlavných úlohách tohto nového stvárnenia. Aladina si zahrá Mena Massoud (The 99, Jack Ryan), Naomi Scott (Power Rangers) sa predstaví ako krásna Jasmine a hlavnú trojicu uzatvára Will Smith (Suicide Squad) ako Genie. Nový Aladin by si mal podľa všetkého vziať inšpiráciu nielen z klasického animáku z roku 1992, ale aj z originálnej knižnej predlohy Tisíc a jedna noc.

Aladin dostane remake od skvelého režiséra Guya Ritchieho. Dnes už vieme, akí herci stvárnia hlavné postavy
Zdroj: Nickelodeon Network/Lionsgate/Warner Bros.

Kto sa však predstaví vo vďačnej role záporáka Jafara? To nám štúdio zatiaľ neprezradilo, hoci v kuloároch sa hovorí, že by radi obsadili Toma Hardyho. Bez obsadenia zatiaľ ostáva sultán (otec Jasmine), side-kick Jafara Iago a ostatné vedľajšie postavy. Pôvodne sa malo začať nakrúcať už toto leto, keďže však Disney ešte potrebuje obsadiť niekoľko kľúčových pozícií, pravdepodobne prvá klapka padne trochu neskôr - buď koncom tohto roka alebo začiatkom roka 2018. O réžiu sa postará Guy Ritchie.

Domov
Zdieľať
Diskusia