Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2017, 17:16
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Elitní hasiči Josh Brolin a Miles Teller bojujú s ničivým požiarom v Arizone v skutočnom príbehu Only the Brave

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Strhujúci skutočný príbeh dorazí pod taktovkou režiséra Tron: Legacy.

Snímka na motívy skutočných udalostí s názvom Only the Brave nám rozpovie príbeh elitných hasičov, ktorí boli nadsadení do akcie v lete roku 2013. Práve vtedy totiž zachvátil požiar okolie vrchu Yarnell Hill. S nebezpečným živlom bojovalo 20 profesionálov, bohužiaľ však nedokázali odolávať rýchlo sa šíriacemu ohňu. 19 členov hasičskej jednotky zahynulo.

Na tieto udalosti sa teraz vo filmovom spracovaní pozrie režisér Joseph Kosinski (Tron: Legacy). V snímke si zahrá celá plejáda skvelých hercov, menovať môžeme napríklad Josha Brolina, Milesa Tellera, Jeffa Bridgesa, Jennifer Connelly, Taylora Kitscha či Jamesa Badge Dalea. Podľa slov režiséra by mal byť príbeh rozprávaný z pohľadu veliteľa hasičov Erica Marsha (Josh Brolin) a nováčika Brendana McDonaugha (Miles Teller).

Trailer rozhodne vnadí na pozoruhodný skutočný príbeh, kde sa po silné emócie nepôjde ďaleko. Dúfajme, že Kosinski sa nedá zahanbiť a všetkým obetiam tejto tragickej udalosti vykreše obdivuhodný filmový pomník. Only the Brave vstúpi do amerických kín 20. októbra (říjen) 2017.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia