Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2017, 23:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Thor s Lokim bok po boku, Heimdall v bojovej pohotovosti či zúrivý Hulk. Komiksovka Thor: Ragnarok nás zasypáva ďalšou várkou obrázkov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

MCU zakončí rok 2017 práve tretím Thorom. Kým však dostaneme ďalšie nové zábery vo forme traileru, vychutnajte si porciu obrázkov z magazínu Empire.

Do premiéry očakávanej komiksovky s názvom Thor: Ragnarok ostávajú v tejto chvíli už iba necelé tri mesiace, pričom podľa doposiaľ zverejnených trailerov môžeme pokojne predpokladať, že nás čaká zábavná, farebná a zároveň aj poriadne akčná fantasy záležitosť. Všetko ale môže byť nakoniec inak, takže prejdime rovno k tomu podstatnému, čím je najnovšia várka obrázkov. Tie pochádzajú z nadchádzajúceho čísla magazínu Empire a okrem Chrisa Hemswortha či Toma Hiddlestona ponúkajú svieži pohľad aj na Jeffa Goldbluma, Tessu Thompson, Karla Urbana, Idrisa Elbu a Hulka v podaní Marka Ruffala. Snímka vtrhne do našich kín 2. novembra (v Čechách už 26. října) 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť viac, klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia