Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. augusta 2017, 16:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hriešne zvodná Jessica Chastain rozbieha v traileri pre drámu Molly's Game sieť tých najexkluzívnejších pokerových herní na svete

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spoločnosť STXfilms dnes konečne zverejnila poriadnu ukážku z nadchádzajúcej snímky Molly's Game, vychádzajúcej zo skutočných udalostí. A rozhodne sa máme na čo tešiť.

Ako sme vám už vo včerajšom článku naznačili, svetlo sveta dnes skutočne uzrel plnohodnotný oficiálny trailer pre skvelo vyzerajúcu drámu s názvom Molly's Game, ktorá nám už o niekoľko málo mesiacov naservíruje skutočný príbeh podľa autobiografickej knihy Molly Bloom. Tá bola kedysi veľkou nádejou na poli olympijského lyžovania, ale rôznymi kľučkami osudu nakoniec skončila ako organizátorka podozrivej siete pokerových herní, kde sa točili nemalé prachy. Jej klientami boli hollywoodske hviezdy (ako Matt Damon, Tobey Maguire alebo Leonardo DiCaprio) aj ruská mafia. Niet preto divu, že sa o jej podnikanie začala čoskoro zaujímať FBI, ktorá ju napokon aj zatkla.

Režijný debut si v tomto prípade odbije špičkový scenárista Aaron Sorkin (The Social Network, seriál The Newsroom), ktorý stojí aj za samotným scenárom, no a okrem pôvabnej Jessicy Chastain v hlavnej úlohe si zahrá napríklad aj Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Brian d’Arcy James, Chris O’Dowd, Graham Greene Jeremy Strong. Americká premiéra je momentálne naplánovaná na 22. november (listopad) 2017, či sa však snímka dostane aj k nám, zatiaľ povedať nevieme. Čo hovoríte na najnovší trailer? A myslíte si, že Molly's Game môže zabojovať o zisk nejakej tej zlatej sošky? Minimálne Jessica Chastain by si už jedného Oscara bezpochyby zaslúžila. Určite sa s nami podeľte o váš názor v komentároch a pre viac informácií klikajte sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia