Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2017, 18:54
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Bumblebee sa predstavuje na prvej fotke z natáčania svojej sólovky od tvorcov Transformers

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obľúbený žltý Transformer je späť.

Spoločnosť Paramount Pictures a Hasbro momentálne začali s natáčaním sólovky Bumblebee. Natáčať sa začalo v horúcej Kalifornii a na prvých fotkách môžeme vidieť, ako sa obľúbený čmeliak vracia k svojmu dizajnu klasického auta ako: Volkswagen Beetle. Režisér Travis Knight (Kubo and the Two Strings) si obsadil hercov, ako napríklad: Hailee Steinfeld (Edge of Seventeen), Pamelu Adlon (Better Things), Johna Cenu (Daddy's Home 2), Stephena Schneidera (Comedy Central's Broad City), Jorgeho Lendeborga jr. (Spider-Man: Homecoming), Jasona Druckera (Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul), Kennetha Choi (American Crime Story), Ricarda Hoyosa (Degrassi: Next class), Abby Quinn (Landline), Rachel Crow (Deidra & Laney Rob a Train), a Grace Dzienny (ZOO).

Dej sa odohráva v roku 1987, kedy je Bumblebee na úteku a nájde útočisko v malom Kalifonskom mestečku pri pláži. Charlie (Haille Steinfeld) na prahu dovŕšenia dospelosti hľadá svoje miesto vo svete, kde zrazu objaví zjazveného, vojnou zničeného Bumblebeeho. Keď ho Charlie oživí hneď zistí, že nejde o obyčajný Volkswagen Beetle. Ako producenti film zastrešia legendy z Transformerskej histórie Lorenzo di Bonaventura a Michael Bay spolu pod dohľadom Stevena Spielberga. Scenár napísala Christina Hodson (Unforgettable). Bumblebee sa do našich kín transformuje  20.decembra (prosinca) 2018.

 

 

Probably my last #bumblebeemovie pic, since we're leaving tomorrow. They'll be filming here another couple of days.

Príspevok, ktorý zdieľa Kathy Applebaum (@kathyapplebaum),

Domov
Zdieľať
Diskusia