Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2017, 1:28
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hororová udalosť tohto roka menom It podľa Stephena Kinga sa predstavuje nádielkou nových fotografií, ktoré lákajú na atmosférický zážitok

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Projekt vyzerá stále lepšie a lepšie.

Je síce pravdou, že tento rok je na adaptácie Stephena Kinga pomerne bohatý, lenže Temná veža zlízla dosť nelichotivé kritiky a seriálový horor The Mist tiež dvakrát neoslnil. Fanúšikovia však upierajú pozornosť najmä na jeden projekt, ktorý k nám dorazí v septembri. Ide samozrejme o horor It, adaptáciu jednej z najlepších Kingových kníh. S týmto projektom sa spájajú veľké nádeje, pretože trailery zatiaľ pôsobia vynikajúco, detskí herci sú sympatickí a atmosféra špičková. Veľmi by nás teda mrzelo, ak by sa Andy Muschietti (Mama) zaradil po bok Temnej veže či The Mist. Zatiaľ však všetko nasvedčuje, že nás čaká výborný hororový zážitok. A aby vám to čakanie lepšie ubiehalo, prinášame vám várku nových obrázkov. Mimochodom, 4-minútová pasáž z filmu sa v Amerike premietala pred hororom Annabelle: Creation a divácke reakcie boli bez preháňania nadšené. Ľudia si už teraz údajne húfne objednávajú lístky na premiéru. Tešíme sa!

It k nám dorazí v dvoch častiach. V tej prvej budeme svedkami toho, ako skupina odvážnych detí v mestečku Derry vybojuje zápas s tajomným a dávnym zlom, ktoré na seba berie podobu ich najväčších strachov. Najčastejšie sa ale objavuje ako desivý klaun Pennywise (Bill Skarsgård). V snímke sa herecky predstavia Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Raylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Nicholas Hamilton a Jackson Robert Scott. It do našich kín dorazí 7. septembra (září) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia