Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2017, 22:01
Čas čítania 0:00
Matúš B.

Robin Hood s Taronom Egertonom až v roku 2018. Aké ďalšie pecky nás od Lionsgate čakajú?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Poďme sa pozrieť, čím sa v roku 2018 spoločnosť Lionsgate pokúsi zabojovať o divákov.

Na Robin Hood: Origins si počkáme o niečo dlhšie ako sme si mysleli. Premiéra sa presúva z marca na 21. september 2018. Zápletku približovať netreba, názov hovorí sám za seba, ale uveďme aspoň, kto si vo filme zahrá. Hlavnú postavu si zahrá Taron Egerton a v úlohe šerifa mu bude komplikovať život Ben Mendelsohn. Ďalšie roly si rozdelili herci, ako Jamie Foxx, Jamie Dornan a Eve Hewson.

Ďalej sa môžeme tešiť na Traffik, ktorý odpremiéruje 27. apríla 2018. Dej sa bude točiť okolo dvojice, ktorá si vyjde na romantický výlet, ale po strete s nebezpečným gangom sa romantika mení na boj o prežitie. Zápletka príliš originálne neznie, tak ostáva len počkať, ako sa film podarí. V Traffiku si zahrá Paula Patton, Omar Epps, William Fichtner, Luke Goss a ďalší. Uncle Drew sa dostane do kín 29. júna 2018. Pôjde o film z prostredia športu a uvidíme basketbalové hviezdy, ako Shaquille O’Neal alebo Kyrie Irving. Synopsa opäť neznie príliš originálne. Tím poskladaný z outsiderov sa pokúsi vyhrať dôležitý turnaj. Čo myslíte, podarí sa im to? Ako štvrtý dostaneme horror Hellfest, v ktorom bude maskovaný vrah zabíjať návštevníkov strašidelného parku. Samozrejme na Halloween. Premiéra je stanovená na 12. október 2018.

Robin Hood s Taronom Egertonom až v roku 2018. Aké ďalšie pecky nás od Lionsgate čakajú?
Zdroj: Warner Bros
Domov
Zdieľať
Diskusia