Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2017, 17:13
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Slovenský poviedkový film DOGG nám prinesie štyri príbehy o strachu. Tešiť sa môžeme na horor, drámu či sci-fi thriller

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pozoruhodný projekt dorazí už túto jeseň.

Na jeseň sa k divákom dostane ďalší zaujímavo vyzerajúci slovenský film. Má názov DOGG a pôjde o poviedkovú snímku zloženú zo štyroch rôznych príbehov, ktoré spája jedna emócia: strach. Podľa oficiálnej anotácie tvorcovia „vytvorili ilúziu napätia v samostatných príbehoch. Strach z viditeľného aj neviditeľného, jeho schopnosť morfovať sa do stále nových tvarov. Strach môže mať rozličné podoby.“

Tešiť sa môžeme na psychologickú drámu Duet, mysteriózny horor Opus Dei, gangsterku Grassvater a dokonca aj sci-fi thriller Game. O réžiu sa postarali Slávo Zrebný, Vilo Csino, Enrik Bistika a Jonáš Karásek. Hlavné úlohy si zahrajú napríklad Monika Hilmerová, Peter Oszlík, Judit Bárdos, Laci či Marián Mitaš. DOGG si odbije svoju premiéru na tohtoročnom Cinematiku Piešťany, konkrétne 13. septembra (září) 2017. Do širšej distribúcie by sa snímka mala dostať 7. novembra (listopad) 2017.

Slovenský poviedkový film DOGG nám prinesie štyri príbehy o strachu. Tešiť sa môžeme na horor, drámu či sci-fi thriller
Zdroj: Azyl Production / Homemedia
Domov
Zdieľať
Diskusia