Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2017, 21:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Kate Winslet a Idris Elba po leteckej katastrofe už očakávajú istú smrť, no pud sebazáchovy ich núti ísť dopredu, naprieč mrznúcou prírodou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio 20th Century Fox nám po plnohodnotnom traileri pre nadchádzajúcu snímku The Mountain Between Us predstavuje aj úplne prvý klip.

O drsnej survival dráme s názvom The Mountain Between Us, ktorá nám naservíruje príbeh dvoch preživších leteckej havárie (Idris Elba a Kate Winslet) a ich boj proti nástrahám nehostinného prostredia zasnežených hôr, ste sa už u nás dočítať mohli. Od zverejnenia prvého traileru už ale ubehla pomerne dlhá doba, a preto sme naozaj radi, že sa nám táto lákavá snímka opäť raz pripomenula. Tentokrát však prostredníctvom minútového klipu, ktorý odhaľuje krátky rozhovor ústredných postáv. Premiéra je naplánovaná na 5. októbra (října) 2017 a pre viac informácií klikajte sem. Zájdete na The Mountain Between Us do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia