Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 15:02
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

X-Men: Dark Phoenix privíta overeného Daniela Cudmorea alias Colossusa. Zahrá si túto postavu už po štvrtýkrát, alebo ho čaká veľká zmena?

FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Cudmore sa v role Colossusa objavil už v troch filmoch. Bude Dark Phoenix nebodaj výnimkou?

Bez akýchkoľvek pochýb vám môžeme potvrdiť, že v najnovšej časti série X-Men sa určite s Danielom Cudmoreom stretneme. Cudmorea si všetci verní fanúšikovia dozaista pamätajú z X-Men 2 (2003), X-Men: The Last Stand (2006) a X-Men: Days of Future Past (2014). Po troch dieloch s postavou Colossusa by sa mohlo zdať jednoznačné, že si v Dark Phoenix danú rolu strihne znova, ale v tomto prípade je skrátka opak pravdou. Na sociálnej sieti Twitter totiž na priamu otázku od jedného z fanúšikov, či ho v najnovšej časti série X-Men uvidíme v role Colossusa alebo Gladiatora, odpovedal, že sa k otázke jednoducho nemôže vyjadrovať.

Prečo by to však robil? Pokiaľ by bolo zrejmé, že ho s postavou tohto robustného hrdinu uvidíme znova, určite by na otázku odpovedal jasne. No vzhľadom na fakt, že sa rozhodol odmietnuť rolu Colossusa v úspešnom Deadpoolovi (z dôvodu, že jeho hlas mal byť predabovaný Stefanom Kapicicom), možno sa v Dark Phoenix skutočne objaví v koži niekoho iného. Podľa fanúšikovských teórií napríklad nie je vôbec vylúčené, že by si mohol zahrať postavu Gladiatora, mocného protivníka X-Men, slúžiaceho ríši Shi'ar. 1. novembra (listopad) 2018 všetci uvidíme, ako to vlastne celé dopadne. Čo si o tom myslíte vy? A ktorý Colossus vám sadol viac? Daniel Cudmore (X-Men) alebo jeho VFX verzia s hlasom Stefana Kapicica (Deadpool)?

Herec v mo-cap obleku, ďalší herec, ktorému sa nahrávala mimika tváre a dabing Stefana Kapicica


Daniel Cudmore

Domov
Zdieľať
Diskusia