Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 19:14
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Tvorca výborného hororu Get Out nám prinesie seriál o neúprosných lovcoch, ktorí pátrajú po nacistoch skrývajúcich sa v Amerike

FILMY A SERIÁLY JORDAN PEELE
Uložiť Uložené

Jordan Peele rozhodne nezaháľa.

Jordan Peele má v posledných týždňoch práce viac než dosť. Okrem vlastných filmových projektov sa chystá aj producentsky dohliadať na novinku Spikea Leeho. A akoby toho nebolo málo, kuchtí pre nás aj televízny projekt s názvom The Hunt. Pôjde o seriál inšpirovaný skutočnými udalosťami, ktorý sa bude sa odohrávať v Amerike 70. rokov. Sledovať budeme skupinu rôznorodých lovcov nacistov pátrajúcich po skrývajúcich sa pohlavároch Tretej ríše s cieľom dosiahnuť pomstu a spravodlivosť.

Tvorca výborného hororu Get Out nám prinesie seriál o neúprosných lovcoch, ktorí pátrajú po nacistoch skrývajúcich sa v Amerike
Zdroj: Universal Pictures

Zatiaľ nevieme, kto bude zaujímavo znejúci seriál distribuovať, podľa The Hollywood Reporter sa však už objavili ponuky od niekoľkých potenciálnych záujemcov. Peele sa pravdepodobne chopí réžie, so scenárom mu pomôže David Weil (Moonfall). Jordan Peele je stále viac známejší ako komik. Spoluprodukoval a hral v zábavnej show Key and Peele, avšak tento rok sa mu podarilo parádne režijne debutovať svojím "sociálnym hororom/thrillerom" Get Out. Podľa posledných informácií bude aj jeho ďalšiu snímku produkovať Blumhouse a Universal. Pracovať by mal aj so spoločnosťami Bad Robot a HBO na adaptácii hororovej antológie Lovecraft Country.

Domov
Zdieľať
Diskusia