Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2018, 21:16
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V komiksovke Captain Marvel opäť uvidíme agenta Coulsona. Okrem neho však dorazia aj dve posily z Guardians of the Galaxy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako blesk z jasného neba dorazili čerstvé novinky ohľadom obsadenia Captain Marvel. K Brie Larson sa tak pridáva Clark Gregg, Djimon Hounsou aj Lee Pace.

Natáčanie komiksovky Captain Marvel je už momentálne v plnom prúde, a tak sa niekoľko posledných dní nieslo v duchu rôznych menších či väčších zaujímavostí a noviniek. No príchod tej dnešnej sme absolútne nečakali. O to viac nás však potešila.

Podľa najnovších informácií sa totiž v snímke objaví aj herec Clark Gregg, ktorého všetci fanúšikovia veľmi dobre poznajú ako Agenta Coulsona. S ním sme sa vo svete MCU videli naposledy ešte v tímovke The Avengers z roku 2012, kde ho prebodol žezlom Loki.

Potom sa však stal hlavnou tvárou seriálu Agents of S.H.I.E.L.D., ktorý baví televíznych divákov už viac ako štyri série. Snáď sa teda dozvieme viac o jeho minulosti a uvidíme aj prvé stretnutie s Nickom Furym v podaní Samuela L. Jacksona. To ale v súvislosti s obsadením nie je všetko.

Zaujímavosťou tiež je, že sa vo filme ukážu aj Korath (Djimon Hounsou) a Ronan (Lee Pace), obaja známi z Guardians of the Galaxy. A keďže veľká časť snímky by sa mala odohrávať vo vesmíre, bude zaujímavé sledovať, ako do príbehu zapadnú. Všetky informácie o Captain Marvel v tomto vlákne.

Anketa:
Na ktorú z týchto ohlásených postáv sa vo filme tešíte najviac?
Coulson
Korath
Ronan
Coulson
58 %
450 Hlasov
Korath
4 %
30 Hlasov
Ronan
38 %
299 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia