Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2018, 15:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

4. séria Farga sa oneskorí. Dočkáme sa jej najskôr až v roku 2020

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Noah Hawley už nepovažuje premiéru v roku 2019 za realistickú.

Noah Hawley, tvorca obľúbeného seriálového Farga, pred nejakým časom potvrdil, že sa štvrtej série rozhodne nedočkáme skôr ako v roku 2019. Podľa najnovších informácií sa však aj tento rok zdá byť pomerne nereálny.

4. séria Farga sa oneskorí. Dočkáme sa jej najskôr až v roku 2020
Zdroj: FX

Hawley zatiaľ nezačal pracovať na scenároch a práve ich dokončenie určí, kedy sa vlastne rozbehne produkcia. „Keď to vezmem realisticky, určite budeme točiť budúci rok,“ povedal Hawley.

„Hlavne preto, lebo je to "zimný seriál". Musím napísať scenár, následne máme prípravy, a potom natáčanie, čo znamená, že to bude túto alebo nasledujúcu zimu.

Následne dodal, že vzhľadom na jeho pracovné vyťaženie je len veľmi malá pravdepodobnosť, že štvrtá séria odštartuje už v roku 2019. Máme sa teda skôr pripraviť na rok 2020. Nová séria by mala byť "historickým príbehom", ktorý sa odohráva pred udalosťami druhej série.

4. séria Farga sa oneskorí. Dočkáme sa jej najskôr až v roku 2020
Zdroj: FX

Presné časové rozmedzie príbehu však zatiaľ nemáme. Podľa slov samotného Hawleyho však bude aj štvrté pokračovanie pevne zviazané s americkou históriou a tradíciou.

„Myslím, že som už objavil celkom zaujímavý smer, ktorým by sa séria mala uberať,“ povedal. Noah Hawley momentálne pracuje na seriáli Legion, chystá však aj celovečerák s Doctorom Doomom. Ten by mal dokonca aj sám režírovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia