Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. apríla 2018, 20:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Donnie Yen oficiálna oznamuje začiatok natáčania Yip Mana 4! O čom bude pokračovanie úžasnej bitkárskej série?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Wing Cheun sa vracia!

Nezdalo sa, že po trojke Yip Mana ešte majstra Wing Cheun v podaní Donnieho Yena niekedy uvidíme. Po pár neoficiálnych ohláseniach a neistých správach o prípravách pre natáčanie sme sa však dočkali oficiálnej novinky. Natáčanie v týchto chvíľach už začalo, a tak sa môžeme tešiť, že budúci rok uvidíme šialené choreografie opäť. 

Ťažko povedať, akých hercov uvidíme po boku Donnieho tentoraz. Naposledy to bol hlavne Mike Tyson. Bohužiaľ, ani jeho prítomnosť nezabránil katastrofálnym box office výsledkom z USA. Tam trojka zarobila len slabučké dva milióny, no dnes je už v USA Donnie známejší nielen vďaka xXx 3 a Rogue One.

Dúfame teda, že pravdepodobne posledný film o majstrovi Yipovi bude stáť za to a aj slušne zarobí. Je možné, že sa v ňom majster ukáže v USA, kde by mohol trénovať s Bruceom Leem, ktorého sme v jeho mladých rokoch videli už v trojke v podaní Kwok-Kwan Chana. O ďalších informáciách vás, samozrejme, budeme informovať.

Režíruje opäť Wilson Yip, autor prvých troch dielov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia