Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2018, 14:33
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Obľúbenec Deadpool sa v zábavnej reklame premáva na jednorožcovi po supermarkete a propaguje sendviče

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Marketingová kampaň druhého Deadpoola prináša ďalšiu ukážku, ktorá vás dokonale navnadí na očakávané pokračovanie obľúbenej komiksovky.

Aj keď najnovšie video neukazuje žiadne zábery priamo z očakávaného pokračovania Deadpoola, za videnie rozhodne stojí. Tento komiksový obľúbenec totiž jasne dokazuje, že v jeho podaní môže byť poriadne zábavná aj obyčajná reklama. Napríklad na sendviče.

Myslíme, že jazda na jednorožcovi po supermarkete hovorí skutočne za všetko. Sme teda nesmierne radi, že marketing druhého Deadpoola pokračuje v šľapajách jednotky a ponúka divákom množstvo humorných momentov. Aj preto sa už nevieme dočkať 17. mája (květen) 2018, kedy táto snímka vstúpi aj do našich kín.

Pokiaľ sa chcete dozvedieť viac o príbehu či obsadení, klikajte sem. My v závere už iba dodáme, že v galérii pod nižšie priloženou ukážkou nájdete aj niekoľko nových plagátov. Tešíte sa na druhého Deadpoola?

Domov
Zdieľať
Diskusia