Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2018, 12:32
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nadšení diváci videli prvé zábery thrilleru Glass od M. Night Shyamalana. Čo sme sa z nich dozvedeli?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V snímke uvidíme Brucea Willisa, Samuela L. Jacksona a Jamesa McAvoya. Dočkáme sa jej začiatkom budúceho roka.

Návštevníci CinemaConu dostali menší náznak toho, čo nás čaká v chystanom thrilleri Glass od M. Night Shyamalana. Sequel k jeho hitu Split je zároveň pokračovaním snímky Unbreakable z roku 2000.

Divákom boli ponúknuté prvé zábery z filmu. Tie však patrili výhradne návštevníkom CinemaConu, takže pochybujeme, že ich uvidíme. Máme však popis toho, čo sa v ukážke odohrávalo.

Na začiatku vystúpi Sarah Paulson (American Horror Story) ako psychiatrička, ktorá sa špecializuje na ľudí, ktorí "veria, že sú superhrdinovia". Medzi jej pacientmi v psychiatrickom ústave sú David Dunn (Bruce Willis), Elijah Price alias Mr. Glass (Samuel L. Jackson) a Kevin Wendell Crumb alias The Horde (James McAvoy).

Price povie: „Čakal som, že svet zistí, že existujeme.“ Keď sa ho niekto opýta na meno, odpovie: „Prvé meno: Pán (Mister). Priezvisko...“ A nasleduje strih na oficiálny banner filmu.

Vo filme uvidíme aj Anyu Taylor-Joy, ktorá si zopakuje rolu Casey Cooke zo Split. Režisér Glass nazval „prvým skutočne realistickým komiksovým filmom. Samuel L. Jackson ho zase okomentoval spôsobom sebe vlastným: „Už bolo na čase, že som dostal hlavnú rolu v mojom vlastnom sk****nom filme!“

Do slovenských kín by Glass mal zavítať 17. januára (leden) 2019, čo znamená, že prvý trailer by sme mohli vidieť už toto leto.

Domov
Zdieľať
Diskusia