Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2018, 14:28
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ryan Reynolds pochybuje, že sa niekedy dočkáme tretieho Deadpoola. Prednosť podľa neho dostane tím X-Force

FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Štúdio zatiaľ oficiálne nič nepotvrdilo, tak uvidíme, ako to celé dopadne. Priznáme však, že s trojkou Deadpoola sme akosi automaticky počítali.

Predstaviteľ Deadpoola, Ryan Reynolds, vyjadril pochybnosti o tom, že vznikne aj tretí diel s týmto obľúbeným anti-hrdinom. Môže sa to zdať trochu zvláštne, keďže prvá časť bola veľkým hitom a ľudia sú už "nahajpovaní" na dvojku. Zdalo by sa teda, že trojke nič nestojí v ceste. Reynolds má ale iný názor.

„Viete, je zvláštne to povedať, ale čo sa týka Deadpoola 3, nemyslím si, že vznikne,“ vyjadril sa herec. „Myslím, že pokračovať sa bude vo forme tímu X-Force, čo je vlastne jeho (Deadpoolov) tím.“ Narážku na to, že dva filmy stačia, môžete koniec-koncov nájsť aj v závere traileru.

Práve tím X-Force by sa nám mal predstaviť v druhom Deadpoolovi a séria by tak následne mohla pokračovať v novej X-Force trilógii. Napokon, John Brolin má zmluvu na 4 filmy (vrátane Deadpool 2) a Zazie Beetz sa tiež upísala viacerým filmom.

Uvidíme teda, ako sa tvorcovia napokon rozhodnú. Prijali by ste radšej trojku Deadpoola alebo skôr tímovku X-Force? Deadpool 2 dorazí do slovenských kín už 17. mája (květen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia