Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2018, 14:16
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V chválenej a skvelo vyzerajúcej komédii o telefonickom operátorovi bez zábran sa Valkyrie z Thora vyzliekla pre ženský orgazmus

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sorry to Bother You ponúka necenzurovaný trailer a my sa už na túto komédiu nesmierne tešíme.

Sorry to Bother You k nám dorazilo veľmi nečakane. O snímke sme pred prvým trailerom nepočuli, no odvtedy si na ňu už brúsime zúbky, a preto vám prinášame článok aj pre jej druhý, tentoraz necenzurovaný "red band" trailer. 

Aj v ňom opäť dostávame dávku humoru, šialených scén a prísľub nezabudnuteľnej komédie. Už len dúfať, že v lete sa nám to všetko potvrdí. A o čom že to vôbec je?


Cassius 'Cash' Green (Lakeith Stanfield) nutne potrebuje peniaze, tak sa zamestná ako telefonický operátor. Nečakane však príde na spôsob, ako sa v tejto profesii šikovne uplatniť a prísť k veľkým peniazom. Roztáča tým však absurdný kolotoč bláznivých situácií a odhaľuje morbídne tajomstvá korporátnych lídrov.

Mierne surreálne pôsobiaca komédia Sorry to Bother You je dielom známeho hudobníka Bootsa Rileyho, ktorý týmto filmom celovečerne debutuje.

Okrem Stanfielda uvidíme aj Dannyho Glovera (Lethal Weapon), Tessu Thompson(Annihilation) Armieho Hammera (Call Me By Your Name), Terryho Crewsa (The Expendables), Stevena Yeuna (The Walking Dead), Omariho Hardwicka (Kick-Ass) a Jermainea Fowlera(Superior Donuts). Do amerických kín snímka zavíta 6. júla (červenec) tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia