Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2018, 13:06
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Plánuje sa ďalší diel Cloverfieldu? J. J. Abrams chystá tajomné sci-fi o cestovaní v čase

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bad Robot a Paramount zakúpili scenár Aporia, z ktorého by sa mohol vykľuť nový Cloverfield.

Bad Robot a Paramount Pictures pracujú na sci-fi snímke Aporia. Scenár napísal Jared Moshe (The Ballad of Lefty Brown) a mal by sa chopiť aj réžie. Samozrejme, netrvalo to dlho a fanúšikovia už začali teoretizovať, či pôjde o ďalší diel Cloverfield univerza.

Ako je už pri Bad Robot dobrým zvykom, o deji sa nevie nič, len to, že by malo ísť o "realisticky poňatú sci-fi drámu s prvkami cestovania v čase". Možno pôjde o samostatný sci-fi film, ktorý nebude mať s Cloverfieldom nič spoločné, ale pri Bad Robot, za ktorým stojí J. J. Abrams, sa treba mať na pozore.

Plánuje sa ďalší diel Cloverfieldu? J. J. Abrams chystá tajomné sci-fi o cestovaní v čase
Zdroj: Netflix

Prvý Cloverfield vtrhol do kín v roku 2008, následne sme sa dočkali "duchovného sequelu" v podobe 10 Cloverfield Lane a napokon nás Netflix prekvapil uvedením vesmírneho sci-fi The Cloverfield Paradox.

Šírili sa aj správy, že vojnový nadprirodzený thriller Overlord bude štvrtou snímkou univerza, avšak tvorcovia to už stihli vyvrátiť. Vzhľadom na prekvapivé Abramsove ťahy si však radšej počkáme do premiéry a presvedčíme sa na vlastné oči.

Okrem toho kolovali zvesti o ďalšom potenciálnom Cloverfield projekte s názvom Kolma. V ňom si mala zahrať Daisy Ridley (The Last Jedi), avšak nie je známe, či sa s projektom niečo deje. Uvidíme teda, aké prekvapenie ohľadom tohto univerza pre nás J. J. chystá tentokrát.

Plánuje sa ďalší diel Cloverfieldu? J. J. Abrams chystá tajomné sci-fi o cestovaní v čase
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia